Як можна поліпшити ваші вікна

08.08.2021 | Лайфстайл | Просмотры: 206

Ви придбали і встановили собі чудові вікна, але Вам чомусь некомфортно? Ви чуєте шум міських вулиць, автомобілів під вікном, набридли протяги?

Ситуацію потрібно безумовно міняти. Для поліпшення Ваших вікон є 3 варіанти, в залежності від типу віконної конструкції. Можна: встановити склопакет, утеплити вікна, встановити пластикові вікна.

Установка склопакета. Під сучасним склопакетом розуміється герметична скляна конструкція, що представляє собою звичайні шибки, скріплені між собою, які мають герметичний міжстекольний простір, тому вони пропускають значно менше пилу і шуму. Завдяки встановленню склопакета, крім усього іншого, втрати тепла через вікно стають значно меншими.

У склопакеті можна варіювати кількість герметичних камер в залежності від впливу навколишнього середовища. Наприклад, в разі виходу вікон на південну частину будівлі, де не б'є холодний вітер, під будівлею не проходить залізниця або галаслива автомагістраль, буде досить встановити однокамерний пакет. Якщо Вашому приміщенню необхідне забезпечення додаткової волого-, тепло -і звукоізоляції, то краще скористатися двокамерним склопакетом.

Утеплення вікон. Якщо у вікнах є щілини, то через них в будинок неодмінно потрапляє пил, шум і холодне повітря. Навіть установкою в вікно склопакета неможливо повністю вирішити всі проблеми: якщо виходить позбутися щілин між склом, то щілини залишаються в рамах.

Сучасним утепленням вікон передбачається нанесення ущільнювачів, що йдуть вздовж стиків деталей рами. Для цього на сьогоднішній день застосовується 2 способи. Суть першого з них полягає в тому, що в спеціально фрезерований у віконній рамі паз вклеюється трубчастий ущільнювач. Менш ефективним методом є другий, але він і дешевший. Цей спосіб передбачає, що на поверхню віконної рами наклеюватиметься пористий гумовий ущільнювач. Щілина між частинами рами закривається, але якщо ущільнювач намокає, то виникають втрати тепла.

Ремонт пластикових вікон. Завдяки наявності високотехнологічних сучасних конструкцій вікон з пластика можна легко вирішити проблеми, що стосуються захисту приміщення від впливу зовнішнього середовища. У пластикових вікнах поєднуються переваги склопакетів і утеплених вікон. На сьогоднішній день цей варіант є найкращим.

Сучасні пластикові вікна зручні у використанні: стулки легко відкривати і фіксувати в потрібному положенні, москітні сітки встановлюються і знімаються за кілька секунд, матеріал, з якого виготовляється рама, екологічний, має гарну стійкість до впливу вологи і негативних температур, його легко мити. Якщо Ви замовите у нас ремонт склопакета, то у Вас буде можливість комфортного сну в затишку і теплі.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?