Різновиди ставок на Дота 2

23.04.2021 | Хобби | Просмотры: 543

Цікава та захоплююча не залишає байдужими тих, хто з нею зіткнувся хоча б раз. Кількість шанувальників постійно зростає, тому ставки на Дота 2 стають усе різноманітнішими. Про неї вже навіть у Вікіпедії написали, розкривши суть та правила гри.

Найчастіші парі на Дота 2

Беттери найчастіше ставлять на результат гри не тільки у Дота 2, а й у інших спортивних дисциплінах. Можна обирати переможця карти чи усієї гри, якщо запланована грати на кількох локаціях. Можна робити ставку на тотали карт. Тобто намагатися точно вказати їхню кількість. На карти можна ставити й на фору кожної команди.

Ще є тотали вбивств, коли можна вгадувати, скільки героїв загине, або тотал хвилин – назвати, скільки часу буде тягтися гра. Також, є довгострокові ставки для тих, хто полюбляє вгадувати переможців заздалегідь. Треба робити ставки тільки у грошовому еквіваленті.

Кілька років тому дозволялося робити ставки скінами, потім від цього способу розрахунку відмовилися, хоча досвідчені гравці досі іноді запитують, чи можна ставити скіни.

Особливості парі на Дота 2

Можна укладати парі як у лайві, так і перед грою. Якщо було вирішено ставити до початку гри, то тут є перевага у кількості варіантів + їх більше перед грою, а не у процесі. Є тотали, фори, результат гри. На жаль, поки що невідомо, яких героїв оберуть команди, то ж їхня стратегія гри теж таємниця. Тому прогнозувати результат гри може бути невдалою ідеєю.

Якщо ж ставити у лайві на https://pm.ua/ua/e-sports, то тут інший мінус – лінія дуже коротка. Обрати можна більш впевнено, але обирати нема з чого. Дехто балансує – робить ставки перед грою, потім у процесі, аби коригувати, настільки можливо, програш.

Де можна робити ставки на Дота 2

Лише кілька сучасних букмекерів не пропонують парі на кіберспорт. То ж знайти, де поставити, проблемою не буде, головне, аби подобався букмекер. А от зі ставками доведеться помучитися, бо Дота 2 – гра, яку виробник постійно оновлює, про що розповідає постійно на офіційному сайті.

А кожне оновлення – це щось нове для команд, які готувалися до інших карт чи завдань. То ж іноді вони самі не зможуть точно відповісти, виграють чи ні, навіть якщо навпроти аутсайдер. А укладати парі на команди з рівними можливостями ще важче. Про те і захопливо. До того ж, можна ставити маленькі суми, а би не втратити багато, якщо так вийде, і вдача відвернеться. Ніхто не забороняє робити кулька різних ставок по мінімуму. 



Если Вы хотите узнать больше по теме: вернуть деньги, СтудЗона рекомендует!

Если Вы хотите узнать больше по теме: вернуть деньги, СтудЗона рекомендует!
Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?