|  |  | |  | 

|  |  | 

|  | народ!  я маю намір перевестись до Львівського нац унів ім.Франка на філософський факультет,на філософію.  на цій самій спеціальності я навчаюсь в Дніпропетровському нац унів ім.О.Гончара.  хто вже має подібний досвід переходу з універа в універ,підкажіть як це все робиться??))))    знаю треба оформляти купу документів,доздавати додатково екзамени...  я зараз на 2ому курсі..  чи вдасться так само лишитись на бюджеті?  чи необхідно мати бездоганні оцінки??? загалом поділіться інформацією хто якою може)) | 

|  | 11.08.2009 16:38:25 | 

|  | 

| Гость |  | 

|  | У Вас є така можливість. Відносини у цій сфері регулюються Положенням про порядок переведення, відрахування та поновлення студентів вищих навчальних закладів, затвердженого Міністерством освіти України від 15.07.1996 року № 245 із змінами і доповненнями. У пункті 4 зазначається: "Особи, які вступили до вищих закладів освіти і навчались за рахунок коштів державного бюджету, користуються пріоритетним правом при переведенні та поновленні на місця державного замовлення за умови наявності таких вакантних місць."
 | 

|  | 14.06.2010 20:50:27 | 

|  | 

| Гость |  | 

|  | добрий день!!!! я начаюсь в Дрогбицькому пед.універ і хочу перевестись в Київський лінгвістичний університет на ту ж саму спеціальність,скажіть будь ласка чи це можливо і чи можливо перевестись залишаючись на бюджетні??????
 | 

|  | 05.02.2011 16:31:25 | 

|  | 

| Гость |  | 

|  | Скажіть будь ласка чи можна перевестись з одного університета в  інший на першому курсі,після першої сесії??? | 

|  | 24.09.2012 21:33:45 | 

|  | 

|  |  | 

|  | Да, можно, но есть нюансы. Лучше обратиться напрямую к вам на кафедру
 | 

|  | 08.10.2012 13:13:24 | 

|  | 

| Гость |  | 

|  | Чи можна перевестись на інший ВНЗ після першого півріччя ? | 

|  | 21.10.2017 11:27:13 | 

|  | 

|  |  |