Образование

 
Автор
Дата создания
  Всеукраїнська стипендійна програма імені Івана Пулюя
26.10.2009 13:16:19
31 жовтня – останній день реєстрації учасників!

Залишилось менше двох тижнів до закінчення строку подання аплікаційних форм на участь у другому щорічному конкурсі Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя. Встигни зареєструватися на офіційному сайті програми www.stypendiya.com.ua до 1 листопада 2009 року!

Всеукраїнська стипендійна програма імені Івана Пулюя – це програма підтримки талановитої молоді, яка ставить за мету надати студентам максимум можливостей для професійного розвитку, знайомства та неформального спілкування в колі майбутньої професійної еліти України. За умовами конкурсу не менш як десять фіналістів отримають стипендію у розмірі 20 000 гривень кожний після проходження третього етапу конкурсу, що відбудеться на початку грудня.
Але це лише десять фіналістів. Що чекає на інших? «Фіналісти другого щорічного конкурсу матимуть змогу здобути додаткові стипендії, кількість яких буде визначена під час проведення третього етапу конкурсу Експертною Радою Програми, – поділилася з нами координатор Програми, Тетяна Кучерук – Також нас підтримують вітчизняні та зарубіжні партнери Програми, які підготували спеціальні призи для фіналістів конкурсу».
Отже, знайомтеся: партнери другого щорічного конкурсу Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя.
Спеціальний партнер Програми – Український молодіжний правничий союз, президентом якого, до речі, є стипендіат першого конкурсу Програми Владислав Теліпко. Український молодіжний правничий союз надає власну стипендію у рамках Програми у розмірі 25 000 гривень у галузі права найкращому студенту-юристу 2009 року за рішенням Експертної ради та представника УМПС.
Партнер особистого розвитку, психологічний клуб Rim_ma Club, створений при Ukrainian Psychology Centre, надає учасникам з Харкова, які захоплюються бізнес-психологією, конфліктологєю та психологією відносин, можливість отримати сертифікат на безкоштовне проходження програми особистого розвитку від UPC та індивідуальних консультацій психолога.
Магазин бізнес-літератури «Бізнес-книга», книжковий партнер другого щорічного конкурсу Програми дарує стипендіатам та 7 фіналістам книги, які не тільки нададуть змогу опанувати нові знання, але й допоможуть досягти успіху у професійній сфері. Серед книжок світовий бестселер шведських бізнес-гуру Йонаса Ріддерстрале та К’єлла А. Нордстрема «Караоке-капіталізм».
Вже вдруге Освітнім партнером Програми виступає Словенська бізнес школа IEDC Bled School of Management, яка надає 5 грантів на безкоштовне проходження літньої програми для молодих менеджерів Discover Management Program. За словами фіналістки першого щорічного конкурсу Програми, Марії Лупиніс, вона отримала невимовно більше від участі у програмі Discover Management Program, ніж якщо б стала переможницею конкурсу й стипендіаткою Програми: «Я пройшла навчання у школі, яка за рейтингом журналу Forbes є найкращою в Європі, мала змогу поспілкуватися із представниками з різних країн та познайомитися з історією й культурою неймовірно гарної та привітної Словенії». Анастасія Крачковська так прокоментувала участь у літній програмі Словенської бізнес школи IEDC Bled School of Management: «Я вважаю, що це найкраща інвестиція у мій особистісний та міжособистісний розвиток, і що саме у такі речі слід вкладати кошти й зусилля. Програма була настільки просто складена, проте настільки продумана, що мені, людині, котра не спеціалізується на менеджменті, було надзвичайно цікаво, і я можу з впевненістю сказати, що отримала більше знань, ніж якщо б навчалася цілий рік».
Мовні партнери Програми, курси іноземних мов «Бояр», м. Львів, та English2Business, м. Київ, надають фіналістам другого щорічного конкурсу 8 грантів на проходження різних програм з вивчення іноземних мов: 2 гранти на безкоштовне проходження курсу англійської мови згідно з рівнем фіналістів у Львові; 1 грант на безкоштовне проходження курсу з англійської мови згідно з рівнем фіналіста, 2 гранти на безкоштовне навчання англійської мови згідно з рівнем фіналістів протягом місяця та 3 сертифікати на місячне відвідування розмовного клубу для фіналістів з рівнем володіння англійською мовою не нижче Intermidiate, Upper Intermidiate.
Для фіналістів зі Львова, які не розлучаються з професійною камерою, Фото-партнер, студія «Фотокартка» надає 4 гранти на проходження курсу художньої фотографії для фотографів-початківців. Курс складається з 17 занять, які поєднують теоретичні матеріали, практичні завдання та консультації професійних фотографів.

Встигни зареєструватися на офіційному сайті Програми www.stypendiya.com.ua до 31 жовтня 2009 року та взяти участь у другому щорічному конкурсі Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя. Вір у себе! За тобою Україна, просто йди вперед…

Додаткова інформація:
Офіційний сайт Програми www.stypendiya.com.ua
Генеральний інформаційний партнер – освітній портал www.osvita.org.ua
Всеукраїнська стипендійна програма імені Івана Пулюя проходить під егідою Кирило-Мефодіївської фундації, неприбуткової благодійної організації, діяльність якої націлена на сприяння розвитку соціально-культурної сфери України й підтримку соціально значимих суспільних ініціатив.
Офіційним координатором Програми є консалтингова компанія CareerGuide, пріоритетний напрямок діяльності якої є підбір кадрів вищої ланки з унікальними знаннями та досвідом роботи. CareerGuide використовує сучасні методи професійного оцінювання потенціалу кандидатів, надає консалтингові послуги з профорієнтації, пошуку роботи тощо.
CareerGuide – перша компанія в Україні, яка спеціалізується на Graduates рекрутингу – працевлаштуванні випускників вищих навчальних закладів. Партнерами CareerGuide є успішні українські та зарубіжні компанії, які мають програми стажування для студентів та зацікавлені у молодих спеціалістах.

Автор Наталія Орлова


26.10.2009 13:16:19
Гость
Всем привет люди подскажите кто может а то башка уже кипит от этого
1.Основні завдання медичної допомоги.
2.Характеристика не военізованих медичних формувань.
3.Сутність та основні принципи роботи лікувальних закладів.
4.Організація роботи санітарних дружинніцтв в лікувальних закладах.
В личку напишите если кто-то что-то знаеь
26.10.2009 21:38:45

 

Добавить ответ

Смайлы :
Сообщение :
* * сообщения рекламного характера удаляются, если все же хочется как-то прорекламироваться оставьте объявление на главной странице за 100 Вт. или разметите рекламу на сайте
Скoлькo бydeт шеcть пpибaвить двa: *
 
 

Горячие темы

 
сообщений
последнее сообщение
МЕГА каталог технической литературы :
1
03.09.2007 15:01:05
TUROK_(adm)
 

Другие темы в форуме

 
сообщений
последнее сообщение
Кто какие сигаретты курит?
10
20.04.2024 01:34:37
Goras
Информация по доходному бизнесу.
2
01.05.2023 16:16:10
AByuro
горячие темы  ( 1 2 )
21
22.10.2022 17:29:53
Ридер_007
Что даёт вам интернет ?  ( 1 2 3 )
32
27.02.2022 18:14:35
Андрей Жданок
Найти книгу
6
04.02.2022 01:30:39
Гость
Какие сайты хорошо платят  ( 1 2 3 )
37
04.02.2022 01:26:11
Гость
Борьба с коррупцией!  ( 1 2 )
25
29.11.2021 21:57:07
Андрей Жданок
как открыть своё дело  ( 1 2 3 4 )
56
30.07.2021 15:42:19
Динозаврик
Работа для студентов с БД  ( 1 2 )
25
30.07.2021 15:39:14
Динозаврик
Поступление на факультет СБУ  ( 1 2 3 ... 35 )
511
28.08.2018 15:44:47
Гость

 
 
Логин:
Пароль:
 
 
Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?
 
 
 
Форум / Образование / Всеукраїнська стипендійна програма імені Івана Пулюя - СтудЗона