Чому роботи-конструктори це ідеальний подарунок для вашої дитини

13.09.2022 | Хобби | Просмотры: 328

XXI століття – це вік блискавичного розвитку електроніки, робототехніки, інформаційних технологій та всього, що з ними пов'язано. Тому лише лічені люди сьогодні не мають у кроковій доступності плодів діяльності цих гілок людського розвитку. Роботів використовують у різних областях і на суші, і на воді, і в космосі. STEAM Space – це сайт, місія якого допомагати дітям рости висококваліфікованими фахівцями у професіях майбутнього за допомогою навчальних наборів STEAM високої якості.

Спостереження за пожежною обстановкою, військова безпека, виробничі об'єкти, контроль якості будівництва та ін – все це в їхній компетенції. І з самого дитинства ваша дитина також стикається з результатами роботи цих машин, що «думають». Закономірно, що малюка може зацікавити якщо не реальний образ роботів, то його проекції з мультфільмів, кіно або наукових телепередач. У зв'язку з такою тенденцією багатьох батьків цікавлять, наприклад, роботи-конструктори.

Як же познайомити дитину із захоплюючим світом створення та управління роботами? Симбіоз техніки та творчості для дітей буде відповіддю на це питання. Лише від вас залежить, яким буде перший крок дитини у справі вивчення робототехніки. Все для робототехніки є на порталі Steam space.

По-перше, на сьогоднішній день вже існує цілий ринок конструкторів керованих роботів. Ціни тут, скажімо, різні, проте ваша дитина, безперечно, буде радий такому придбанню, а на додачу обзаведеться новим хобі. Таким чином, у спеціалізованому магазині ви можете купити робота на колесах або гусеницях, робота-павука, робота-гуманоїда або вибрати з багатьох інших варіантів, в комплекті з якими можна отримати маніпулятори, датчики, програмовані контролери та інші периферійні пристрої, що дозволяють задавати та контролювати поведінка «металевого друга»

Які бувають роботи

Конструктор для робототехнічних занять це не просто дитячий набір для гри. Це повноцінний освітній матеріал. Набори є не просто іграшками, а відповідними віковими категоріями освітні матеріали. З одного боку, дитина грає, вона конструює кумедного робота, якого можна навчити чомусь і задати йому певні функції, а з іншого — йде інтенсивний процес навчання на практиці — математика, креслення, фізика, механіка, інформатика та програмування стають ближчими і зрозумілішими. для дитини.

Для початківців набори простіші, вони дають основи механіки, логіки, вчать дитину збирати моторчики та окремі складні елементи. Для більш «просунутих» користувачів набори більші та різноманітніші, вони дозволяють не просто зібрати механізм, а й задати йому модель поведінки та певні функції.

Роботи, що програмуються, — вищий пілотаж, вони не тільки діятимуть за заданою програмою, а й вироблятимуть свої варіанти корекції програми, якщо щось із зовнішніх умов або вступних зміниться.

Якщо ви не знаєте, що подарувати дитині, оберіть для нього його першого робота. Для більшості наборів властива універсальність - з одного комплекту можна зібрати ряд моделей, до того ж дитина цілком може втілити власні ідеї. Переважна більшість наборів відповідають стандартам освітньої робототехніки та цілком підходять як для занять вдома, так і для шкільних уроків. Таким чином, буде цілком достатньо одного набору, щоправда, за умови, що він обраний правильно і відповідно до віку.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?