Дизайн трикімнатної квартири в стилі бохо

05.01.2023 | Лайфстайл | Просмотры: 306

Історія виникнення

Стиль бохо зародився ще в 15 столітті і отримав свою назву від богемців - чеських циган. Вони вели кочове життя, носили яскравий і строкатий одяг і в кожній країні вони собі запозичували, наприклад, європейські ремінці та вироби з натурального хутра, індійські розшиті спідниці, східні прикраси, китайські хустки.

Слово «boheme» у перекладі з французької означає «богема, циганщина». Богемою також стали називати творчих людей, які всупереч громадським порядкам, намагалися жити яскраво та непересічно. Лише у дев'ятнадцятому столітті стиль бохо плавно перейшов у новий інтер'єрний напрямок, виходячи з реалій життя творчої інтелігенції, де чудово поєднувалися разом абсолютно непоєднувані речі.

Соковитий, самобутній, креативний – так виглядає інтер'єр у стилі бохо. Він практично не підвладний жодним правилам та стереотипам. Головне – затишок для власників квартири. Але навіть настільки вільний стиль вимагає раціонального підходу до планування, зонування, меблювання, оздоблення. Незважаючи на велику кількість фарб і декору, дизайн повинен бути гармонійним, не захаращеним зайво, не викликає втоми.

Сміливий, яскравий і при цьому комфортний для життя – таким буде інтер'єр, якщо звернетеся до студії дизайну та ремонту Іоносфера. З нами навіть маленька квартира в бохо-стилі стане місткою, наповненою світлом та повітрям. Особливі системи «розумного» прибирання та прихованого зберігання речей позбавлять дизайн трикімнатної квартири від найменших недоліків – ніякого захаращення, тісноти, недоступних кутів і важко миючих поверхонь.

Гламурний, екологічний, класичний, хіпі, бохо-шик – різновидів бохо в інтер'єрі квартири є безліч. У цьому полягає привабливість стилю – ніякої типізації, жодних кордонів. Однак є загальні риси всіх видів бохо, що відрізняють стиль від багатьох інших:

  1. строката кольорова гама - більше двох-трьох кольорів;
  2. поєднання непоєднуваного - тут цегляна кладка в стилі лофт запросто може сусідити з дзеркалами в стилі бароко;
  3. різноманітність декору - хендмейд, особисті колекції, ретро-постери, художній розпис та милі предмети, що мають знакове значення для господарів квартири.

Глибокі м'які крісла, широкі присадкуваті дивани, зістарені чи антикварні стільці та столики – все просякнуте затишком. Дизайн буде цілісним та неповторним.

Бохо виступає відображенням внутрішнього світу та інтересів людей, тому створення дизайну трикімнатної квартири у стилі бохо – це завжди результат тісної плідної співпраці дизайнера та замовника. На старті робіт складається техзавдання, де описуються основні вимоги до інтер'єру. Потім фахівці розробляють детальні креслення, а для наочності роблять 3D-візуалізації – зображення, які важко відрізнити від реальних фото. Так клієнти заздалегідь можуть побачити, якою буде квартира після ремонту.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?