Игра Das xBoot занурює Вас на сувору глибину моря

23.09.2021 | Хобби | Просмотры: 420

При включенні цієї гри Вас відразу переносить на ігрову війну - слот Das xBoot занурює Вас на сувору глибину моря, де ви побачите підводний човен. Історія свідчить, що коли потрібно знайти втрачене золото Другої світової війни, і при цьому боротьба за Золото Червоного Диявола буде йти запекла.

Це означає, що мисливці можуть стати здобиччю. Слот знятий за мотивами західнонімецького військового фільму Das Boot 1981 року. Цей фільм був номінований на 6 премій "Оскар" і отримав незліченну кількість нагород. Спробувати себе в ролі дійової особи цього фільму в грі можна запустивши даний слот в безкоштовному демо режимі на сайті ігрові автомати 777, який доступний для всіх жителів України. Дія відбувається на німецькому підводному човні часів Другої Світової війни. Чудово розроблена, як завжди від Nolimit City, графіка має якість ретро-коміксів.

Для мене ця гра нагадує собою фільм

Розташовані на дні моря на тлі підводного човна символи виглядають намальованими від руки, що дійсно додає атмосфери. Ви помітите тривожний саундтрек, насичений і трохи жуткій.Сімволи на барабанах включають нижчі значення A, K, Q, J і 10 королівських осіб. Символи з більш високим значенням - це все символи 5 членів екіпажу, включаючи кухаря, зв'язківця, механіка, лейтенанта і капітана. Символ капітана є найбільш корисним, так як він дає вам 0,88, 3, 6 або 20-кратну вашу загальну ставку для комбінації 3, 4, 5 або 6.

Символ золотої медалі - xNudge Wild, він має висоту 4. Він завжди підштовхує до того, щоб стати повністю видимим (докладніше про це нижче). Ви також побачите символ xWays срібної медалі, символ бонусного радара корабля і символ xBomb Wild.

Das xBoot був створений з використанням новітньої технології HTML5. Це означає, що ви можете відправитися на пошуки втраченого золота Другої світової війни на настільних комп'ютерах, мобільних пристроях і планшетах. Для досягнення найкращих результатів рекомендується ноутбук або ПК, але він відмінно відтворюється на вашому iPhone, Android або iPad.

Бонусні функції Das xBoot

Завдяки 6 бонусним функцій, слот Das xBoot може багато чого запропонувати. Використовуючи xNudge Wilds і xWays для збільшення дикого множника і інших способів виграти, є також xBomb Wilds, які вибухають і збільшують множник виграшу. Вся справа в двох функціях безкоштовних обертань, які поставляються з Periscope Wilds і Torpedo Wilds.

xNudge Wild функція

Das xBoot поставляється з функцією xNudge Wild. Зверніть увагу на 4-рядний дикий символ із золотою медаллю, який випадає тільки на 3 і 4 барабанах.

Коли він з'являється, xNudge Wild завжди підштовхується, щоб стати повністю видимим. З кожним поштовхом дикий множник збільшується на 1. Якщо ви отримаєте xNudge Wilds на обох барабанах 3 і 4, множники обох будуть підсумовуватися, і загальний множник буде використовуватися в якості остаточного множника.

Функція xWays

Існує також символ xWays зі срібною медаллю, який може приземлитися на барабанах 2 і 5. Коли він приземляється, в гру вступає функція xWays. Потім символ xWays показує випадковий звичайний символ.

Що ще більш важливо, розмір символу xWays може становити від 2 до 3 символів. Це означає, що замість символу xWays з'являться від 2 до 3 звичайних символів. Це збільшує кількість способів виграти. Висаджуйте різні символи xWays, і всі вони будуть відображати один і той же символ.

xBomb Wild Multiplier функція

Зверніть увагу на мої символи xBomb Wild, які замінюють всі символи, крім бонусного символу. XBomb Wild підриває всі символи, які не є частиною виграшу (крім Bonus / Wild символів).

Після вибуху xBomb залишилися символи падають на барабани, дозволяючи новим символам схлопнуться і заповнити вакантні позиції. В результаті застосовується функція xBomb Wild Multiplier, і множник виграшу збільшується на 1 перед наступним колапсом.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?