Огляд популярного букмекера Parimatch

19.01.2024 | Хобби | Просмотры: 124

Букмекерська контора Париматч – один із найстаріших сайтів грального ринку, створений на території пострадянського простору. Така насичена історія – головна ознака якості та надійності. Сьогодні Паріматч це один із лідерів у галузі.

Плюси та мінуси БК Паріматч

Минаючи головні параметри в галузі якості, широти лінії та коефіцієнтів, до позитивних рис можна віднести унікальні функції. Найвдалішою з них є система «Кеш-аут». Це можливість дострокового розрахунку купона, якщо упевненість у вибраній події падає. Так можна або повернути частину від поставлених коштів, або трохи опинитися у плюсі.

До інших позитивних аспектів віднесемо непоганий вибір ставок на неспортивні заходи. Тут можна укласти парі на телевізійні шоу, серіали, політику та багато іншого. Це приваблює різнобічну аудиторію.

До мінусів слід зарахувати відсутність трансляцій. У всіх великих букмекерських проектах така функція присутня, а Паріматч досі її немає. Насамперед це негативно позначається на грі у любителів режиму лайв, оскільки немає можливості відслідковувати розвиток подій у режимі реального часу у вибраному матчі.

Бонуси

По запуску бонусних програм Parimatch однозначно належить до кращих. Букмекер часто приурочує їх до різних турнірів.

Наприклад, відновлення чемпіонатів супроводжується підвищеним кешбеком від програних ставок чи конкурсом прогнозистів. Все це спрямоване на підтримку інтересу до сайту.

Для нових клієнтів БК передбачив вітальний бонус у вигляді фрібету за перший депозит.

Огляд

Букмекер Parimatch працює на підставі ліцензії. Оформивши потрібну документацію, компанія стала повністю легальною.

Незважаючи на великий вік, вона легко відмовляється від консервативних рішень та привносить різноманітні інновації на ринок. За словами самої БК, вона переслідує завдання щодо примноження своїх можливостей. Звідси періодичні редизайни сайту та експерименти з ігровим процесом.

Букмекерська компанія Parimatch — лінія ставок, розпис та коефіцієнти

Прематч лінія тут дуже насичена – оглядається понад двадцять видів спорту та маса наслідків для неспортивних подій. Розпис відповідний – присутні як основні блоки: переможець, фора та тотал, так і менш популярні: точний рахунок, наявність видалення чи пенальті та інші.

За коефіцієнтами організація конкурує з лідерами, але трохи їм поступається. Гарний обсяг множників досягається за рахунок невисокої маржі – гарантованого відсотка прибутку для організатора спорів. Тут її середнє значення становить близько 4%, але різниться залежно від виду спорту та значущості чемпіонату. На зустрічі ліги чемпіонів вона буде набагато нижчою, ніж на протистояння регіональної першості.

Що ще доступно гравцям у букмекерській компанії Parimatch

"VIP-ставки" - при грі в розділі прематч можна в ігровому купоні поставити відповідний маркер і запросити підвищений коефіцієнт. Після оформлення заявки контора її розглядає та дає відповідь не пізніше ніж через 15 хвилин. Тип купона має бути «ординар», «експрес» чи «система».

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?