Окуляри «Полароїд»: переваги та особливості

31.03.2023 | Лайфстайл | Просмотры: 16333

Polaroid – один із найзнаменитіших брендів у світі. Засновник компанії винахідник Едвін Ленд вигадав революційний метод поляризації поверхонь. Пізніше, коли він почав серйозно займатися оптичною продукцією та фототехнікою, то використав цю технологію для покриття скляних оптичних лінз. Купити оригінальні окуляри Polaroid ви можете в інтернет-магазині https://pldeyewear.com.ua/ Чим же такі гарні окуляри «Полароїд»?

Історія бренду

Протягом 80 років Polaroid є світовим лідером у виробництві технологій для оптики. Напевно, немає людини, яка не чула б цю назву. Фотоапарати, що роблять моментальний знімок, прославили бренд у всьому світі.

А почалося все далекого 1929 року, коли студент Гарварда Едвін Ленд винайшов першу у світі поляризаційну плівку. Через вісім років, у 1937 році, він заснував власну компанію та назвав її Polaroid. Тоді ж були зроблені та випущені у світ перші сонцезахисні окуляри під цією назвою. Продукція «Полароїд» швидко стала набувати популярності у світі. За 10 років товари під брендом Polaroid продавалися вже в Америці, Європі та Азії. Велику популярність товари компанії здобули в 50-60-х роках. Справжнім символом на той час визнані окуляри в оправі Windsor — їх носили всі ВІП-персони, кінозірки та знаменитості. 1985 ознаменувався для фірми випуском знаменитих окулярів-авіаторів, лінзи в яких можна було змінювати. У 90-х роках «Полароїд» розпочав виготовлення поляризаційних лінз PTX4000. Вони відрізняються тим, що поліруються на пресі – це інноваційна технологія виробника. І, нарешті, на початку 2000-х на ринок вийшли перші поляризаційні окуляри UltraSight, що належать до преміум-класу. Їх використовують сьогодні у багатьох окулярах «Полароїд». Однією з найпопулярніших колекцій сьогодні є колекція Cool https://pldeyewear.com.ua/collections/bud-krutim-v-soncezahistnih-okulyarah-polaroid

Що таке поляризація в окулярах?

Поляризація - це поглинання світла, що відбивається від горизонтальних поверхонь тонкою плівкою, яка закріплена в лінзах. Вона виконує функцію захисного фільтра. Світло, що відбивається від предметів вертикально, дає можливість розпізнавати кольори, контрасти та інші важливі характеристики. Окуляри з поляризаційною лінзою пропускає промені цього типу, але при цьому блокує промені, відбиті від горизонтальних поверхонь, особливо від відкритої води, снігу, що іскряться. Вони сприяють появі відблисків і засвітів, які заважають чіткості зору, створюють перешкоди, а також дратівливо діють на органи глядачів і навіть можуть засліпити на якийсь час. Поляризаційний фільтр у лінзах, що складається з паралельних вертикальних волокон, уловлює та блокує горизонтальні промені, захищаючи очі від їхньої негативної дії.

Окуляри «Полароїд» повсюдно використовують для занять зимовими та водними видами спорту (на відкритій воді), а також для риболовлі та альпінізму. Лінзи здатні поглинати 100% всіх променів до 400 нм.

Технологія UltraSight

Лінзи UltraSight – інноваційна розробка «Полароїд». Лінзи UltraSight легкі та гнучкі, відрізняються високою удароміцністю. Окуляри «Полароїд» мають високу якість та відмінні оптичні параметри. Завдяки унікальному фільтру вони не спотворюють відстань до предметів, їх розмір та форму. Такі окуляри дозволяють чітко бачити навколишній світ чітко та контрастно без напруження зору.


Переваги та особливості окулярів «Полароїд»

Усі окуляри знаменитого бренду створено з унікальних елементів. Це, звичайно, поляризаційний світлофільтр, а також тефлонові шарніри, що забезпечують міцність з'єднання деталей, знамените дзеркальне покриття та інші оригінальні нюанси. Ви можете вибрати відповідну оправу на https://pldeyewear.com.ua/catalog/oprava-optichna

При цьому продукція «Полароїд» доступна для кожного, хто цінує справжню якість. В асортименті компанії — товари для чоловіків, жінок та дітей: оправи, сонцезахисні окуляри, спортивні та корекційні моделі. В асортименті компанії також є багато унісекс-окулярів, які підійдуть одночасно представникам обох статей. Переваги очок «Полароїд» очевидні: підвищують комфорт під час експлуатації, допомагаючи збільшити чіткість та контрастність зображення в будь-яких умовах; зменшують напругу очей, захищаючи від відблисків (біля води, снігових поверхонь тощо); підвищують безпеку при керуванні авто.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?