Особливості та переваги хостингу серверів у Європі

07.02.2023 | Мнение | Просмотры: 322

Правильний вибір хостинг провайдера багато в чому визначає успіх реалізації інтернет-проектів бізнес-спрямованості. Адже від стабільності роботи сайту залежить відношення клієнтів і те, чи вони вчасно зможуть отримати потрібну інформацію. Тому компанії, націлені на досягнення максимальних результатів у бізнесі, все частіше віддають перевагу провайдерам з європейським хостингом.

5 переваг хостингу серверів у Європі

Вибравши провайдера з дата-центрами не тільки в Україні, а й у Європі, наприклад, компанію ua hosting, у якої серверне обладнання розміщено в Німеччині, Україні та Франції, користувач отримує низку незаперечних переваг:

  1. По-перше, європейські дата-центри вирізняються дуже великою стабільністю роботи. Це відзначають багато авторитетних експертів у галузі інтернет-технологій. Доступність клієнтських сайтів зазвичай становить 99.9%, що є відмінним показником.
  2. По-друге, вартість сервера в Європі лише спочатку видається завищеною. Якщо порівнювати, наприклад, з розцінками українських провайдерів, то виявиться, що при однаковому наборі послуг ціна оренди потужностей у Німеччині може бути нижчою. Особливо помітна різниця щодо VDS та VPS серверів, які необхідні для розміщення великої кількості сайтів або серйозних проектів із великим навантаженням.
  3. По-третє, європейське законодавство досить лояльно стосується контенту, який розміщують на своїх сайтах клієнти хостинг-провайдера. Тому, орендувавши у UAhosting сервер у Німеччині, можна розмістити на ньому сайти практично будь-якої тематики.
  4. По-четверте, якщо проект орієнтований на європейську аудиторію, а інтерес багатьох українських компаній спрямований на ринки Європи, то оренда сервера в Німеччині чи Франції може позитивно позначитися на позиціях сайту в пошукових системах. Роботи пошукових систем принципово віддають перевагу сайтам, розміщеним якомога ближче до користувача.
  5. По-п'яте, навіть базовий набір послуг, який надається при оренді потужностей у європейських центрах, здатний задовольнити найвибагливішого замовника. Клієнтські сайти, наприклад, UAhosting, де практично повністю захищені від будь-якого виду атак, зокрема DDoS. Технології захисту постійно вдосконалюються. Варто відзначити і російськомовну підтримку, яка доступно та грамотно відповість на будь-яке питання у цілодобовому режимі.

Враховуючи все перераховане вище, можна сміливо сказати, що для розміщення серйозних інтернет-проектів сервера в Європі – оптимальний вибір. Це чудово розуміють користувачі, орієнтовані на кращу якість послуг. UAhosting працює з 2006 року і протягом цього терміну хостинг послуги цього провайдера затребувані та користуються незмінною популярністю.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?