Переваги та особливості професійної косметики

18.05.2023 | Лайфстайл | Просмотры: 272

У моді - здоровий спосіб життя та догляд за собою. Тому косметичні продукти мають велику популярність. У цій галузі існують тренди, які впливають на вибір покупців, і одним із них є підвищена довіра до засобів із позначкою на упаковці «Professional».

У цій статті ми розберемо, чим професійна косметика відрізняється від звичайної, і як зрозуміти, що перед вами справді професійний засіб.

Основні особливості сегмента професійної косметики

Cклад

Професійна косметика відрізняється від домашньої, насамперед, своїм складом. І справа не тільки як інгредієнти, а й у їх кількості. Список компонентів може бути схожим, але концентрація активів у професійній лінії буде набагато вищою. Також мають значення технології, які використовуються професійними брендами для підвищення біодоступності інгредієнтів, що діють. Завдяки поєднанню всіх цих факторів професійна косметика набагато ефективніша. На deluxecosmetic.com.ua доступний великий вибір професійної косметики

Важливо пам'ятати, враховуючи активність дії професійних продуктів, що вони забезпечать оптимальні результати лише за чіткого дотримання протоколу їх використання, а також техніки безпеки, тому застосовувати такі засоби та методи мають висококваліфіковані професійні косметологи.

Ефект

Завдяки високій активності, а також професійним технікам косметолога, догляд у салоні із застосуванням професійної косметики забезпечує миттєвий ефект, який закріплюється під час проходження курсу процедур. Ефект від домашнього догляду формується поступово, з накопиченням у шкірі активних компонентів. Цей процес триває кілька місяців.

Де придбати професійну косметику

Ви могли помітити, що більшість брендів професійної косметики неможливо купити у звичайному магазині. Вони використовуються при виконанні процедур у клініках та салонах краси. Це – техніка безпеки, оскільки самостійне використання професійних продуктів може викликати небажані побічні ефекти: наприклад, використання професійного пілінгу в домашніх умовах може призвести до опіку або серйозного пошкодження шкіри.

Нерідко професійні бренди випускають лінії для домашнього застосування, підтримки та посилення результатів, досягнутих під час проведення процедур. Домашню лінійку можна купити як у салоні краси, так і в магазині косметики, після консультації та діагностики шкіри у спеціаліста.

Упаковка

Упаковка косметичних засобів мас-маркет виконує роль «продати продукт»: він має бути пізнаваним і виділятися на полиці магазину, щоб привернути вашу увагу.

Упаковка професійної косметики не несе такої функції, тому найчастіше вона виглядає скромнішою. Продукція для професіоналів може бути поміщена в тару 500-1000 мл, тоді як стандартний об'єм крему для домашнього застосування 50 мл, а скрабу 300-400 мл.

Як вибрати професійну косметику

Найкраще підібрати індивідуальний догляд вам допоможуть у клініці чи салоні краси, що співпрацює з брендом. Першим кроком буде консультація із спеціалістом. Не соромтеся озвучити проблеми шкіри та той результат, який хочете отримати. Не забудьте обговорити вашу індивідуальну реакцію на ті чи інші компоненти, зокрема алергію.

Професійна косметика може бути представлена в різних цінових сегментах, і тут у вас є право вибору. Косметичні засоби повинні мати сертифікати відповідності, які пред'являються покупцю на вимогу. Запитайте сертифікат, щоб переконатися, що продукт справжній.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?