Чи варто купувати бу Айфон 13?

20.03.2024 | Мнение | Просмотры: 61

Смартфон від Apple з упевненістю можна назвати революційним продуктом, який славиться надійністю, довговічністю, стильним зовнішнім виглядом. Цей телефон практично не містить недоліків. Один із них – висока ціна, доступна далеко не кожному. Однак завжди є вихід – наприклад, купити iPhone 13 бу, звернувшись до перевіреного магазину в Харкові «ЯК НОВИЙ». В результаті можна розраховувати на отримання гаджета у хорошому стані, який працює без нарікань. Саме час ознайомитися з перевагами та недоліками покупки цього товару. 

Переваги придбання бу айфонів 

Багато хто обирає вживаний айфон в контексті економії. Вартість такого пристрою, зокрема, одного з найпопулярніших iPhone 13 бу, може бути меншою на 30-50% від початкової! Замовляючи такий телефон, споживач, ймовірно, буде задоволений. Часто трапляються ситуації, коли людина купує гаджет і чекає від нього чогось надприродного. У результаті псується настрій, оскільки велику суму вже заплачено, а сам мобільний телефон не викликає позитивних емоцій та не відповідає очікуванням. Вартість гаджета, що був у використанні, в рази нижче, а в магазині «ЯК НОВИЙ» смартфони Apple бу ще й з гарантією! Купити Айфон 13 бу https://yaknoviy.ua/iphone/seriya--iphone-13 також доцільно, оскільки є вибір конфігурацій пам’яті та кольорів – всі можливі варіанти.

Загалом, продаж бу айфонів – популярна послуга. У цьому немає нічого дивного, оскільки після виходу нового «яблучного» продукту багато хто продає свої поточні гаджети і просто доплачує за нову модель. Отже, на ринок вживаних iPhone потрапляють смартфони, що нічим не гірші за нові. 

Які мінуси покупки бу iPhone?  

Безперечно, не обійшлося і без недоліків. 

Перевірити історію власників телефону неможливо. Таким чином, не вдасться перевірити, чи айфон падав, як з ним поводились раніше. Щоб знайти оптимальний варіант, доведеться витратити багато часу та зв'язатися з різними продавцями. А можна піти простішим шляхом – купити iPhone 13 бу на сайті yaknoviy.ua. Не обов’язково розбиратися, як відрізнити оригінал телефону від підробки. Магазин в Харкові вже здійснив всі необхідні тести на якість айфонів та їх функціональність. 

Чи вигідно купувати вживаний iPhone? 

Отже, придбання бу iPhone вигідне на, водночас, ризиковане. З одного боку, ви можете заощадити значну суму грошей. З іншого – отримати телефон з прихованими дефектами або взагалі залочений / крадений. Щоб не отримати неприємний сюрприз, зверніть увагу на таке. 

  1. Серійний номер. Перевірте, чи збігається він на телефоні з номером на коробці та в налаштуваннях.
  2. Термін експлуатації. Уникайте телефонів, що експлуатувалися занадто довго.
  3. Стан батареї. Перевірте, чи добре вона тримає заряд, як швидко заряджається. Якщо елемент зношено, від покупки краще відмовитись.
  4. Система блокування. Переконайтеся, що телефон не заблокований Apple ID або оператором зв'язку.
  5. Зовнішній вигляд. Огляньте Айфон 13 бу на наявність подряпин, сколів. 

Загалом, рішення про купівлю вживаного iPhone залежить від вашого бюджету та готовності до ризику. Якщо ви готові ретельно дослідити телефон перед покупкою, то можете отримати вигідну угоду. Інтернет-магазин бу техніки «ЯК НОВИЙ» пропонує купити айфон бу з гарантією недорого. Низька ціна, доставка по Україні, хороший асортимент, консультація від грамотних менеджерів – далеко не всі переваги цього ритейлера. Більше деталей на сайті yaknoviy.ua

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?