Що потрібно знати під час вибору повітряних кульок?

12.02.2024 | Лайфстайл | Просмотры: 135

Повітряні кульки – надувні вироби невеликого розміру, виготовлені з латексу або лавсанової плівки. Для надування використовується повітря або гелій. Набори повітряних куль є не лише незамінним атрибутом свят, а й вигідним товаром для роздрібного продажу. Вони завжди мають попит у людей різного віку.

Замовити повітряні кулі з доставкою по Києву можна на https://sharik-kiev.com.ua/ua/

З чого виготовляють повітряні кульки?

В основному для виробництва використовують натуральний латекс. Це недорогий та безпечний матеріал. Кульки з латексу бувають різних кольорів і часто доповнюються різними ефектами, наприклад металік, пастель, малюнок. Щоб підвищити міцність та термін експлуатації, їх обробляють спеціальним покриттям. Такий варіант можна використовуватиме оформлення вуличної зони. Вироби з обробкою довше служать, але не підходять багаторазового використання.

Для повторного застосування потрібно придбати фольговані аксесуари для свята. Вони бувають різної форми та дизайну. При заповненні гелієм виробу ширяють до декількох тижнів. Єдиний їхній мінус - висока ціна.

Щоб вибрати між фольгованим та латексним варіантом, орієнтуйтеся на завдання. Якщо вироби вам потрібні як сюрприз для дитини або оформлення приміщення для нетривалого заходу, підійдуть недорогі латексні вироби без обробки. Якщо плануєте важливий захід або оформлення заздалегідь, потрібні фольговані кулі або кулі з обробкою.

Які характеристики є важливими при виборі?

При покупці повітряних кульок зверніть увагу на:

  • Еластичність;
  • Здатність утримувати гелій у виробах з обробкою та без;
  • Вартість.

Ми рекомендуємо для продажу та використання як аксесуари для свята вибирати товар середнього цінового сегменту. Вони мають гарні експлуатаційні властивості та безпечні при використанні.

Не купуйте продукцію із латексу заздалегідь. Матеріал може зіпсуватися під час перегрівання або переохолодження. У побуті складно дотриматися оптимального температурного режиму.

Як підібрати дизайн повітряних кульок?

Вибираючи прикраси, обов'язково враховуйте тему свята. Тоді аксесуар вдало впишеться в стиль заходу і виглядатиме гармонійно.

  1. Для відкриттів, промоакцій підійдуть прикраси асорті або з логотипом компанії.
  2. На дитячих святах, випускних, добре виглядають яскраві пастельні варіанти з латексу або вироби з тематичними малюнками “З днем народження”.
  3. Місце проведення весілля, ювілею можна прикрасити набором повітряних куль із перламутровим відливом та з тематичними малюнками “Вітаємо”.
Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?