Скільки часу займає вивчення Python та навіщо його вивчати?

24.06.2022 | Курсы | Просмотры: 618

Кількість часу, потрібна для вивчення Python, буде залежати від ваших цілей.

Загалом, для вивчення основ Python потрібно від двох до шести місяців. Але ви можете навчитися писати перші короткі програми значно швидше. Освоєння широкого спектру бібліотек Python може тривати місяці чи роки.

Скільки часу вам знадобиться для вивчення Python, буде залежати від декількох факторів, у тому числі від того, що вам потрібно знати для досягнення бажаної мети. Наприклад, якщо ви хочете вивчити достатньо для автоматизації конкретної задачі на роботі, ви, ймовірно, можете досягти цього швидше, ніж якщо б ви хотіли вивчити стільки, щоб отримати роботу як аналітик даних. Ось деякі інші фактори, які можуть вплинути на те, як швидко ви вивчите Python:

  • Попередній досвід програмування: Якщо ви писали код раніше, ви можете виявити, що вам легше освоювати Python.
  • Метод навчання: Добре структуровані курси відповідно до ваших цілей можуть значно прискорити ваше навчання. Спробуйте IT курси у Львові.
  • Час, присвячений навчанню: Скільки часу ви можете присвятити вивченню та практиці Python? Як правило, найкращим варіантом буде присвятити трохи часу вивченню щодня.

Скільки часу займає освоєння Python?

Це залежить від того, що для вас означає майстерність.

У світі налічується близько 8,2 мільйонів розробників Python, за даними аналітичної компанії SlashData. З такою кількістю людей, які працюють над цим програмним забезпеченням з відкритим вихідним кодом, воно завжди розвивається, щоб увімкнути нові інструменти та можливості. Ви ніколи не вивчите все, і це нормально.

Користувачі Python мають доступ до десятків (якщо не сотень) тисяч бібліотек - наборів корисних функцій, призначених для спрощення кодування. TensorFlower, наприклад, може допомогти оптимізувати програми машинного навчання, в той час як Pandas пропонує доступ до гнучких та чуйних структур даних. Це означає, що освоєння Python є безперервним процесом, в якому ви дізнаєтеся те, що вам потрібно знати, як вам потрібно.

Навіщо вивчати Python?

Python широко вважається однією з найпростіших мов програмування для початківців. Якщо ви зацікавлені у вивченні мови програмування, Python є гарним варіантом для початку. Він також є одним із найбільш широко використовуваних. Python є другою за популярністю мовою після C, і її популярність зростає. У міру того, як ви навчаєтесь, ви можете скористатися надійною спільнотою інших учнів та розробників, а також можливостями працевлаштування, які приходять зі знанням Python.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?