Студенти грають в азартні ігри, щоб розважитися чи ні?

13.06.2021 | Хобби | Просмотры: 654

Через зростання вартості життя і позик на утримання, які ледве покривають навіть поточну орендну плату, студенти ризикують, щоб звести кінці з кінцями в універі.

За даними Національного опитування про гроші студентів за 2021 рік, 8 з 10 студентів у Великобританії турбуються про гроші під час учеби.Поговоріте з будь-яким студентом університету будь-якої країни в світі, в тому числі і в Україні, і ви часто виявите, що їх найбільша проблема - це їх фінанси, а не їх навчальне навантаження.

У нашому журналі СтудDaily ми ніколи не потураючи азартні ігри як спосіб заробляння грошей, і нас розчаровує те, що поточна система студентських стипендії підштовхує деяких студентів до цим шляхом через повного відчаю. У нашому розумінні такі ігри, онлайн слоти і карткові ігри можна запускати тільки в демо режимі, як розвага, адже в демо режимі такі ігри безкоштовні і позовляет скористатися практично всім функціоналом, просто ти ніби перевіряєш свою удачу на міцність без будь-яких наслідків. Якщо ти дотримуєшся такий же філософії - грати ігрові автомати безплатно без реєстрації на українському порталі azartnye-igry.club.

В середньому, ми виявили, що студентам необхідно знайти додаткові 250 гривень щомісяця, щоб впоратися зі зростанням вартості життя, оскільки позики на утримання не відповідають тому, що необхідно для виживання кожного місяця.

Коли ми запитали студентів, як вони отримують ці додаткові 250 гривень на місяць, 59% відповіли, що звертаються до своїх батьків, а 37% покладаються на роботу з частковою зайнятістю. 

Тим, у кого немає батьків, на яких можна покластися, або хто не може працювати неповний робочий день під час навчання, необхідно трохи більше творчості - ось чому 7% опитаних студентів кажуть, що вони грають заради цих додаткових грошей.

Анна - студентка першого курсу UCL, яка заробляє свої заощадження, роблячи ставки на коней. За три місяці вона заробила 300 фунтів стерлінгів на ставці в 5 фунтів стерлінгів. Витративши деякий час на ставки на футбол, вона стала грати більш серйозно, коли вступила до університету, щоб допомогти собі прогодувати себе. Вона сказала:

Коли я робив ставки на футбол заради розваги, я, ймовірно, втрачав 5 фунтів стерлінгів щомісяця або близько того, тому що робив це тільки для розваги, але з тих пір, як, я не втратив ніяких особистих грошей, тільки гроші, які я все одно виграв через ставки.

Уілл, студент другого курсу, має інвестиційний портфель, але в даний час більше уваги приділяє азартних ігор, оскільки, за його словами, таким чином він може швидко заробити більше грошей.

Обидва студента кажуть, що вони повністю інформовані про ризики - Анна знає, що ставки - це не вірний спосіб заробити гроші, але каже, що вона «розумна» і знає, коли кинути палити.

Якщо ви коли-небудь замислювалися про те, щоб зіграти в азартні ігри, важливо знати, наскільки це може викликати неймовірну залежність, і пам'ятати, що шанси ніколи не на вашу користь - незалежно від того, наскільки сильно це може бути інакше!

Завжди звертайтеся за порадою до свого університет або на сайти допомоги студентам, якщо у вас серйозні фінансові проблеми

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?