Три локації для студентського відпочинку удвох на вихідних

28.09.2021 | Лайфстайл | Просмотры: 456

Добігає кінця перший місяць нового навчального року, і вже деякі студенти замислюються про відпочинок. Сьогодні це реалізувати досить просто - розповімо куди можна зганяти на вихідні в Україні в цій статті.

Якщо Ви студент і хочете витратити мінімум грошей, можна забронювати будиночок або кімнату вчастном секторі і навіть біля пляжу. Недалеко від Бердянська є затишне село Новопетрівка, на узбережжі якого є невеликий "наметове містечко". Якщо хочете спробувати такий тип відпочинку, рекомендуємо їхати на машині, куди Ви зможете скласти все необхідне для відпочинку. Ви хочете знайти більше цікавих місць - сміливо звертайтеся в блог Сподін Ігор Юрійович , адже саме він підкаже Вам найдивовижніші місця нашої країни і відкриємо їх з іншого боку!

Кирилівка

Пропонуємо Вам з'їздити на вихідні навколо Азовського моря - в селище Кирилівка. Це селище міського типу так само популярний для відпочинку на морі зі своєю половинкою. Для проживання тут більш популярні бази відпочинку. Але приватні будинки становлять високу конкуренцію баз, виграючи вартістю, але не гірше сервісом. Ціни на харчування вище, ніж в Бердянську, але, незважаючи на це, останні кілька років Кирилівка користується високойпопулярностью для відпочинку. Основна частина інфраструктури Кирилівки зосереджена на Федотової косі. Там Ви знайдете безліч баз відпочинку, готелі, дискотеки і магазини.

Вартість проживання в Кирилівці залежить від місця розташування і від послуг, що надаються. У приватному секторі можна знайти житло вартістю від 100 грн з людини без харчування і без зручностей. На житло зі зручностями вартість стартує від 150 грн за людину. А на Федотової косі можна знайти житло за ціною від 270 грн з людини. На курорті Кирилівка Ви можете відвідати аквапарк, дельфінарій, луна-парк, а також нічні клуби.

Коблево

Якщо Ви хочете побувати в унікальному мікрокліматі України - пріездайте в Коблево. Тут за рахунок густого насадження і прохолодного морського бризу створюється унікальна атмосфера, завдяки якій відпочинок зі своєю половинкою буде комфортний і навіть пік температурних аномалій кінця вересня переноситься легко.

Курорт популярний не тільки пологим піщаним пляжем і цілющим повітрям, але і всемірнопопулярним однойменною місцевим винним заводом "Коблево".

Коли сезон тільки починається, наплив туристів невеликий і ціни ще не підняті. Тому, якщо Ви хочете заощадити, рекомендуємо їхати на відпочинок в кінці травня або на початку червня.

Вартість економ номера в курортній зоні поруч з морем обійдеться від 130 грн, номер стандарт від 270 грн, а апартаменти від 2700 грн за 6 осіб з харчуванням. Так само можете розглянути розміщення в кемпінгу, вартістю близько 70 грн.

Залізний порт

Ще одна локація, яку можна встигнути відвідати за вихідні це Залізний порт. Саме тут Вам пропонується проживання в готелях різного рівня і на базах відпочинку. Так само Ви можете відвідати різні розважальні заклади. Курорт популярний широкими піщаними пляжами і відкритим аквапарком прямо на пляжі. Вартість проживання стартує від 90 грн «економ» варіант в приватному секторі. Є і житло «преміум» рівня вартістю від 1200 грн. Більш бюджетні варіанти знаходяться в приватних садибах, розташованих в 15-20 хвилинах ходьби від пляжу, і вони ідеально підійдуть для студентів - відпочинок на вихідні здасться Вам незабутнім! 

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?