Як буде зміцнюватися свобода слова в Англії?

11.05.2021 | Новости | Просмотры: 428

Міністр освіти Англії оголосив про жорсткіші юридичних заходи щодо зміцнення свободи слова та академічної свободи в університетах, щоб викорінити незаконне «замовчування» в університетських містечках.

Міністр освіти попередив, що в зв'язку зі збільшенням числа випадків, коли людей примушують замовкнути, про «стримуючий ефект», коли студенти і співробітники відчувають, що не можуть вільно висловлювати свої думки.

У пропонованих заходи забезпечують на маніфест зобов'язанні, і включають в себе нову умову вільної мови розміщена на постачальниках вищої освіти для того, щоб бути зареєстрованими в Англії і фінансування суспільного доступу. Регулюючий орган, Управління у справах студентів, буде мати право накладати санкції, включаючи фінансові штрафи, за порушення умови.

Звичайно в Англії вже досить давно вчаться і студенти з України. Якщо Вам не чужа ця країна, якщо Ви хочете отримати освіту, яке ценется в усьому світі - Вашим першим кроком буде вивчення англійської. Ви можете вже зараз дізнатися про можливості потрапити на курси англійської мови львів онлайн, а таксамо протестувати свої вже отримані в школі знання на першому занятті. Курси не тільки допоможуть стати Вам більш впевненим у спілкуванні англійською мовою, а й будуть Вашої першою сходинкою до здобуття нових знань на нерідній для себе мовою.

Посилені юридичні обов'язки також поширяться на студентські союзи, які вперше повинні будуть вжити заходів для забезпечення законної свободи слова для своїх членів та інших осіб, включаючи запрошених ораторів.

Крім того, нова правова міра дозволить людям домагатися компенсації через суд, якщо вони зазнали збитків внаслідок порушення своїх обов'язків щодо свободи слова, таких як висилка, звільнення або пониження в посаді.

Згідно з планами, міністр освіти також призначить нового захисника свободи слова та академічної свободи для розслідування потенційних порушень, таких як відсутність використання платформи для виступів або звільнення вчених, а постачальники вищої освіти будуть юридично зобов'язані активно просувати свободу слова.

Новий чемпіон буде призначений в правління Управління у справах студентів і зможе розслідувати можливі порушення нового умови реєстрації щодо свободи слова та академічної свободи у вищій освіті. Умова реєстрації буде працювати разом з посиленням юридичних обов'язків щодо свободи слова та академічної свободи, і Захисник також зможе рекомендувати Управлінню у справах студентів накласти штрафи.

Директивний документ також включає в себе урядові очікування, які виходять за рамки мінімальних правових обов'язків, встановивши, що університети повинні прагнути.

Уряд продовжить працювати разом з сектором над керівництвом і подальшими дослідженнями, і в належний час будуть викладені наступні кроки щодо законодавства.

Том Сімпсон, молодший науковий співробітник відділу обміну політиками і доцент кафедри філософії та державної політики Школи державного управління ім. Блаватника Оксфордського університету, сказав:

Цей програмний документ Міністерства освіти є дуже довгоочікуваним кроком до забезпечення захисту різноманітності точок зору в британських університетах.

«Ми розуміємо, що це оголошення дає нам можливість раз і назавжди довести, що немає серйозної проблеми зі свободою вираження поглядів у вищій освіті. NUS сподівається на співпрацю з новим чемпіоном за свободу слова, щоб підтримати студентські союзи, щоб вони продовжували просувати свободу слова».

Як показує недавнє голосування в Сенаті Кембриджського університету, значна більшість вчених виступають за академічну свободу. Проблема, як показало дослідження Policy Exchange, полягає в тому, що дуже онлайн-культура дозволяє поглядам меншини надавати непропорційний вплив на адміністраторів і мати стримуючий вплив на інших вчених. Просування норми політичної недискримінації та стимулювання адміністраторів робити те, що вони вже зобов'язані робити за законом, є вирішальним кроком на шляху до забезпечення культури вільного дискурсу в наших університетах.

Відповідаючи на оголошені урядом пропозиції щодо «зміцнення» свободи слова в університетах, Хілларі Гіебі-АбАб, віце-президент NUS з вищої освіти, сказала:

«Студентські спілки прихильні свободу вираження думок і є домом для жорстких дебатів і нових ідей. Немає жодних свідчень кризи свободи слова в університетському містечку, і студентські союзи постійно вживають позитивні кроки, щоб сприяти проведенню тисяч заходів, які проводяться щороку.

У той час, коли студенти стикаються з незліченними труднощами, уряду було б набагато краще порадити зосередитися на наданні практичної підтримки, в якій вони відчайдушно потребують, за допомогою субсидій на утримання, політики без шкоди і фінансування для викорінення цифровий бідності, а не атакувати ті самі установи, які виступили, щоб заповнити прогалини в пропонованої підтримки.



Если Вы хотите узнать больше по теме: https://szo.spr.ru/board/, СтудЗона рекомендует!

Если Вы хотите узнать больше по теме: https://szo.spr.ru/board/, СтудЗона рекомендует!
Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?