Як правильно доглядати за грунтозмішувальною машиною — поради професіоналів

15.12.2023 | Мнение | Просмотры: 136

Обладнання для виробництва асфальту – це життєво важлива система для бізнесу, а грунтозмішувальна машина – це найважливіший орган цієї системи. Саме тому проводити її експлуатацію та технологічне обслуговування необхідно правильно, регулярно та якісно.

Регулярне технічне обслуговування - запорука довговічності

Грунтозмішувальна установка – серце асфальтобетонного заводу, і від її коректної роботи повністю залежить весь технологічний процес виготовлення асфальту.  Регулярне технічне обслуговування АСУ є важливим елементом для забезпечення надійності та довговічності обладнання. Для цього є затверджений перелік обов’язкових дій:

  1. Регулярна перевірка та змащення механізмів
  2. Контроль за станом конвеєрів та змішувального барабану.
  3. Апгрейд програмного забезпечення та електроніки.
  4. Моніторинг витрати пального та робочого тиску.
  5. Підготовка до сезону та робочих умов.

Регулярність в технічному обслуговуванні грунтозмішувальної установки – це інвестиція у її довговічність та безперебійну роботу. 

Своєчасна заміна зношених деталей у грунтозмішувальних машинах

Деякі підприємці намагаються якнайдалі відтягнути плановий ремонт або заміну деталей, за що потім платять збоями в технологічному процесі та простоєм обладнання. Своєчасна заміна зношених деталей позитивно впливає на роботу обладнання і забезпечує його необхідні функції:

  1. Оптимізація продуктивності.
  2. Зменшення ризику аварій та зупинок.
  3. Економія часу та ресурсів.
  4. Підвищення безпеки праці.
  5. Підвищення тривалості служби машин.

Своєчасне виявлення та заміна несправних або зношених деталей у грунтозмішувальних машинах – це стратегічна ініціатива, яка забезпечує здоровий та ефективний технологічний процес

Дотримання правил експлуатації і техніки безпеки

Безпечна експлуатація грунтозмішувальних машин вимагає не лише обслуговування та своєчасного ремонту, але і дотримання персоналом всіх необхідних правил експлуатації та безпеки. Повний перелік цих правил міститься в інструкції з експлуатації та роз’яснюється спеціалістами з запуску такого обладнання штатному персоналу.

Купуючи заводи та запчастини до АБЗ компанії ПрАТ Кредмаш

 https://kredmash.com/ua/spare-parts ви отримуєте не лише продукцію, але і компетентну технологічну та інформаційну підтримку, допомогу та інструктаж із введення експлуатації

Вибір вітчизняного обладнання дозволяє вам просто, швидко та зрозуміло розпочати бізнес із виробництва асфальту та бути впевненими, що необхідні деталі завжди в наявності та можуть бути швидко доставлені до місця розташування вашого підприємства.



Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?