Як вибрати типографію: основні критерії вибору

12.02.2024 | Мнение | Просмотры: 129

Перед замовленням поліграфічних послуг необхідно вибрати потрібну друкарню, здатну виконати виготовити продукцію якісно, в рамках договірних термінів та за помірною вартістю. При вирішенні цього завдання потрібно врахувати безліч факторів, особливо якщо йдеться про друк великих тиражів, виготовлення різних видів поліграфічної продукції та/або друкарських виробів VIP-класу з матеріалів преміум-класу та складними постдрукарськими процесами. Розглянемо найважливіші моменти.

Як вибрати типографію в залежності від виду поліграфічних виробів

При виборі відповідної компанії необхідно враховувати її можливість виготовити послуги поліграфії, що вас цікавлять. Друкарня може спеціалізуватись на випуску однотипної продукції або друкувати вироби кількох видів.

Різновиди сучасних поліграфічних виробів:

Ділова поліграфія

Ділова поліграфія. Виконує представницьку функцію. Підприємства, що спеціалізуються на її випуску, зможуть запропонувати широкий асортимент дизайнерських рішень візиток, бланків, щоденників.

Рекламні поліграфічні вироби

Рекламні поліграфічні вироби Буклети, листівки та флаєри, плакати та постери, POS-матеріали підвищують впізнаваність бренду та допомагають розширити клієнтську базу. Друкарні можуть запропонувати нестандартні види такої продукції, здатні привернути увагу споживачів до ваших послуг та товарів.

Календарі з індивідуального дизайну

Календарі Виконують цілий комплекс функцій інформаційних, рекламних, сувенірних, представницьких. Цікавий варіант – календар з індивідуально розробленим дизайном.

Періодичні видання

Періодичні видання, книги та навчальні матеріали. У великих друкарнях надаються додаткові послуги, необхідні під час друку подібної поліграфії, – коректуру, редактуру, розробку чи доопрацювання дизайну.

Актуальний напрямок – друк на сувенірній продукції: значках, гуртках, магнітах, бейсболках, сумках, ручках, футболках, банданах та косинках, іграшках. Брендовані сувеніри – чудові корпоративні подарунки для співробітників та бізнес-партнерів та продукція, що підходить для роздачі на акціях, семінарах, виставках, майстер-класах, змаганнях. На https://gero.com.ua/ ви можете замовити необхідні вам послуги друку та замовити доставку готової продукції по Києву та Україні

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?