Злапай можливості для розвою під час карантину

07.02.2020 | Новости | Просмотры: 316

Можливості для розвитку під час карантину: чи існують вони?

Поліпшення свого фізичного стану

Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує, щоб середньостатистична людина отримував 2,5 години помірних або 1,5 години інтенсивних вправ щотижня, але через те, що з-за COVID-19 закриті кампусні бази відпочинку, студенти можуть бути здивовані тим, як підтримувати своє здоров'я і фізичну форму.

Еліс Адамс, менеджер по груповому програмування вважає на цей рахунок: «Я думаю, що безумовно все ще можливо підтримувати дійсно твердий режим фітнесу, тому що в кінці кінців, це просто рух, незалежно від того, як ви рухаєтеся».

Адамс сказав, що навіть прості дії, такі як прибирання спальні, важливі для додавання руху в повсякденне життя. А тренування з дому - це спосіб для студентів, які звикли використовувати обладнання для занять спортом продовжувати міняти свою фізичну форму і зосередитися на різноманітності своїх тренувань за допомогою вправ з вагою і кардіо.

Можливість пройти онлайн курси та підтягнути знання

Онлайн курси стали найбільш популярні під час пандемії, а в Україні це одна з найкорисніших занять для підтримки Вашої кар'єри, адже нам зараз при належних знаннях не складно переїхати в іншу європейську стану коли все заспокоїться і почати зараативать хороші гроші. Зробити це просто, адже можна скористатися порталом eshko.ua де розташовані сотні курсів на нашій рідній мові.

Скористайтеся цією можливістю, щоб придбати нові навички, вивчити той нову мову програмування, який ви продовжували відкладати з різних причин, або просто розширити свої знання, не виходячи з дому. Просто вибирайте заходите на курси ЄШКО і запускайте найбільш близький за можливостями і інтересу до себе курс, адже незалежно від того, чи хочете ви змінити професію або просто поліпшити свої перспективи працевлаштування або розширити свій поточний бізнес, вивчення нових навичок в Інтернеті для досягнення ваших професійних цілей , без сумніву, є конструктивним способом впоратися з нинішньою самоизоляцией.

Відмінний час для кулінарних експериментів

Минулого тижня під час поїздки в супермаркетменя здивувала майже порожня полку з зеленню: довга дерев'яна полку, порожня, за винятком кількох самотніх, жовтіючих травинок була порожня. Я сприйняв це як здоровий знак, свідчення того, що люди насправді планують готувати - не тільки піцу з морозильника. І це не дивно.

Багато людей в усьому світі з появою карантину стали експериментувати в їжі, наприклад в Китаї і Південній Кореї, як повідомлялося, люди записували і транслювали відео «Як готувати на карантині», задаючи проблеми один одному в соціальних мережах, щоб проявити творчий підхід за допомогою всього лише кількох інгредієнтів.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?