Ефективні методи підготовки до ЗНО

09.08.2021 | Лайфхак | Просмотры: 346

Загальнонаціональне оцінювання дозволило істотно спростити процедуру вступу абітурієнтів до вищих навчальних закладів. Тестування дозволяє з'ясувати, наскільки учень володіє основними предметами, зможе виконувати завдання.

 Однак навантаження на школярів зросло. Тепер мало приділяти увагу конкретному предмету, займатися з репетитором. Це пов'язано з тим, що завдання з декількох предметів, готуватися необхідно відразу до всього. Підготуватися до ЗНО допоможуть спеціалісти платформи https://11-a.com.ua/, яка дозволить заощадити час і кошти.

Як краще готуватися до ЗНО?

Зараз завдання стали складнішими, необхідно щоб підготовка до ЗНО проводилася не за 2 місяці, а за 6-12 місяців. Це дозволяє оптимально розділити виконання всіх необхідних завдань, а також об'єднати підготовку з поточним навчанням. Основна особливість в тому, що до запитань входить матеріал, який вивчався, починаючи з п'ятого класу. Якщо учень навчався непогано протягом усього навчання в школі, для нього не складе труднощів знову загадати матеріал, відновити знання в пам'яті.

Основна особливість підготовки в тому, що зараз для навчання нема потреби їхати на інший кінець міста, до репетитора, витрачають величезні кошти. Практично будь-які знання можливо отримати онлайн. Таким чином підготовка до ДПА або ЗНО здійснюється як за допомогою відео в месенджерах, спілкування з репетитором, так і у вигляді реального формату.

Методи пришвидшити засвоєння матеріалу

Доведено, що найефективніше проводити групові заняття, використовуючи відеоконференції.

Поради, щодо вивчення матеріалу:

  • Найкраще запам'ятовується інформація, отримана в ході дискусії. Це дозволяє краще засвоїти матеріал, в найдрібніших подробицях.
  • Для отримання хороших результатів необхідно, щоб учень протягом 60% всього часу розмовляв, відповідав на питання.
  • Формат лекцій вважається одним з найбільш неефективних через нудьгу. В більшості випадків учням дуже нудно слухати та засвоювати величезні обсяги інформації.
  • Щоб навчання проходило ефективніше, необхідна підготовка до ЗНО онлайн з чергуванням лекцій і постійними обговореннями, дискусіями за участю не тільки фахівців, але й учнів.

На жаль більшість випускників відкладають навчання, і не розуміють, наскільки важливо готуватися. Значна частина часу втрачається, а учні сподіваються на випадок. Але як показує практика, пройти тестування без вивчення матеріалу дуже складно. Таким чином ви отримаєте мінімальні результати. Варто мати встановлений режим, відповідно повинна бути систематизація знань, а також запис того, що вдалося вивчити.

Річ у тому, що перед підготовкою необхідно звернути увагу на специфіку предмету. Недостатньо вивчити формули й іноземні слова. Тому ЗНО підготовка - це вміти застосовувати теоретичні знання, правильно вирішувати поставлені завдання, але для цього необхідна практика. Під час підготовки до історії, важливо запам'ятовувати дати, а також встановлювати логічний взаємозв'язок з подіями. Для вивчення необхідно використовувати весь матеріал з п'ятого по одинадцятий клас.

Дуже складно почати готуватися в одинадцятому класі, якщо в п'ятому класі нічого не робив. Наприклад, в математиці всі складні формули побудовані на раніше вже вивчених. За кілька місяців доведеться засвоїти весь матеріал з п'ятого по одинадцятий клас, що зробити за короткий час практично неможливо.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?