Навчання, яке допоможе реалізувати себе

28.07.2021 | Курсы | Просмотры: 333

Якщо ви прагнете дати дітям все найкраще, тоді почніть з її освіти. Якісні, ґрунтовні знання, відпрацьовані на практиці, дадуть їй можливість швидко адаптуватися у дорослому житті, знайти професію, яка буде приносити задоволення і гарний дохід.

Навчання у державних школах спрямоване на накопичення знань і часто не має місця для їх практичного відпрацювання.

Сучасне суспільство потребує всебічно розвиненої особистості. Постає необхідність у вивченні декількох мов і білінгвальні школи в Києві реалізовують цю потребу. Тепер діти мають змогу органічно вивчати іноземні мови не докладаючи при цьому великих зусиль.

Приватна білінгвальна школа «Базис»

Сучасні учні – унікальні, рухливі та емоційні. Тому і підхід до процесу навчання має бути комплексним. Приватна школа «Базис» розробила свою систему освіти, основними цінностями якої є:

  1. Розвиток інтелекту. Викладацький склад школи складається з висококваліфікованих педагогів. Вони є фанатами своєї справи.
  2. Розвиток творчих здібностей учнів. Крім навчання дитині важливо розвивати свій творчий потенціал. Тут на допомогу прийдуть авторські курси, дослідницькі лабораторії. Діти зможуть відкривати для себе, щось нове та несподіване, розвивати свою фантазію, уяву та знайти у чому саме вони неперевершені.
  3. Використання командної роботи, як найефективнішого виду для досягнення високих результатів.
  4. Співпраця з учнями та батьками за умовами зберігання поваги одне до одного. Взаємодія без взаємної поваги нічого не варта. В школі дитина – це перш за все унікальна та неповторна особистість.

Молодша школа

Важливо, щоб учні молодшої школи, які тільки починають свій шлях у навчанні, не втратили інтерес до пізнання нового. Тому навчальний процес у закладі базується на наступних принципах:

  • навчання проводить з використанням авторських методик та прийомів;
  • білінгвальне спрямовування, завдяки якому з часом учні сприймають іноземну мову на рівні з рідною;
  • наявність гуртків за інтересами;
  • робота в лабораторіях для практичного закріплення набутих знань та навичок;
  • безпека, простір;
  • розвиток особистості.

Англомовні молодші школи забезпечують учням контакт з іншомовним середовищем, вчать не лише розуміти почуте, а й активно користуватися отриманими знаннями у повсякденному житті.

Середня і старша школа

Найголовніше в школі – це отримувати насолоду від здобування знань. Саме за цим принципом будується навчальна програма. Викладачі уміло поєднують найкраще з класичної освіти з новаторством. Діти мають змогу спілкуватися та переймати досвід у діючих науковців.

Умови вступу до білінгвальних класів

Кожного навчального року школа приймає учнів 1-11 клас. У школі існують класи з різними направленнями.

Білінгвальні класи

Починаючи з 2021-2022 навчального року у школі відкривається набір учнів 1 та 2 класів для навчання у білінгвальних класах. Перед вступом учні повинні будуть:

  • пройти тестування для визначення рівня володіння англійською мовою;
  • співбесіду зі спеціалістами школи.

У білінгвальні класи в школі "Базис" запрошуються учні, які прагнуть мати високий рівень володіння англійською та українською мовами.

Англійські школи в Києві – це вже не новина, а ось освіта в білінгвальних класах являється набагато ефективнішою, оскільки дитина вчиться думати одразу декількома мовами.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?